Горбуша солона в домашніх умовах

Горбуша солона в домашніх умовах – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Горбуша швидкого засолу.

Інгредієнти

Горбуша непатрана – 1 кг.
Сіль – 1 ст. л.
Цукор – 1 ст. л.

Як приготувати Горбуша солона в домашніх умовах

Якщо плануєте засолити горбушу то краще купувати самця. Їх м’ясо ніжне і жирне на відміну від самок. Якщо ж трапиться самка, то сухуватість м’яса виправляється рослинним маслом. Приготувавши рибу за цим рецептом вже через 6 годин слабосоленої делікатес буде готовий. Голову, хвіст і хребет від риби можна заморозити і потім зварити рибний бульйон, вуха, суп. Рибу краще смажити в підмороженому стані, тоді вона легше звільняється від кісток, а шматочки філе на зрізі виходять рівними і не розвалюються.

Покроковий рецепт