Горбуша швидкого засолу.
Інгредієнти
Горбуша непатрана – 1 кг. | |
Сіль – 1 ст. л. | |
Цукор – 1 ст. л. |
Як приготувати Горбуша солона в домашніх умовах
Покроковий рецепт
Якщо плануєте засолити горбушу то краще купувати самця. Їх м’ясо ніжне і жирне на відміну від самок. Якщо ж трапиться самка, то сухуватість м’яса виправляється рослинним маслом. Приготувавши рибу за цим рецептом вже через 6 годин слабосоленої делікатес буде готовий. Голову, хвіст і хребет від риби можна заморозити і потім зварити рибний бульйон, вуха, суп. Рибу краще смажити в підмороженому стані, тоді вона легше звільняється від кісток, а шматочки філе на зрізі виходять рівними і не розвалюються.