Горбуша, запечена в духовці в майонезі

Для любителів рибних страв пропонується рецепт запікання горбуші в духовці. Для рецепту використовується майонез.

Інгредієнти

Горбуша — 1 шт.
Майонез — 4 ст. л.
Сіль — за смаком
Приправа для риби — на смак
Масло рослинне — 3 ст. л.

Як приготувати Горбуша, запечена в духовці в майонезі

У нашому рецепті ми використовували рибу – горбушу. Для запікання в духовці рибу слід випатрати, зрізати голову, плавники, хвіст. Інші подробиці запікання горбуші в майонезі – в нашому кулінарному описі, а супроводжуючі фото допоможуть вам впоратися із завданням на «відмінно».

Покроковий рецепт

Отже, рибу ми підготували, промиваємо її, переносимо на обробну дошку і нарізаємо шматочками.

Викладаємо шматочки горбуші в об’ємну миску. Додаємо майонез. Солимо на своє уподобання, присипаємо меленим чорним перчиком. Можна використовувати спеціальну приправу для рибних страв.

Добре перемішуємо інгредієнти в мисці. Трохи промаринуем рибку на холоді. Час – близько 30 хвилин.

Включаємо духовку. Температурний режим виставляємо на 190 градусів. Форму, призначену для запікання страв, змащуємо рослинним маслом. Шматочки горбуші в майонезі розподіляємо одним шаром у формі.

Відправляємо рибу запікатися на 30 хвилин.

Горбуша шматочками в майонез готова! При подачі на стіл запечені шматочки горбуші можна прикрасити гілочками свіжої зелені.

Всім смачного перекусу! Приємного вам апетиту!

Дивіться також:  Пельмені з рибним фаршем і грибами