Горіховий паска

Горіховий паска – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паска традиційна випічка на Великдень.

Інгредієнти

Для тіста:
Борошно – 700-1000 г
Цукор – 200 г
Сіль – щіпка
Розпушувач – 2 чайні ложки
Волоські горіхи – 150 г (мелені, будь-які)
Дріжджі – 12 г
Вершкове масло – 170 г (розм’якшене)
Яйця курячі – 2 шт.
Вода – 150 мл
Цукати – 100 г
Родзинки – жменя (або за бажанням)
Для глазурі:
Цукрова пудра – 100 г
Курячий білок – 1 шт.
Кондитерська посипання – 20 г

Як приготувати Горіховий паска