Горіхово-шоколадне суфле

Горіхово-шоколадне суфле – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Повітряне, легке суфле у вигляді тістечок з горіхами та шоколадом рекомендується готувати на дитяче свято.

Інгредієнти

Мигдальні горіхи – 30 гр
Волоські горіхи – 30 г
Арахіс – 30 гр
Білі насіння кунжуту – 30 гр
Шматочки шоколаду – 50 гр
Сирі яєчні білки – 3 шт.
Свіжі листочки м’яти – 6 шт.
Розм’якшене вершкове масло солодке – 50 г
Свіжовіджатий сік лимонний – 1/2 ч. ложки
Коричневий цукровий пісок – 160 гр

Як приготувати Горіхово-шоколадне суфле