Гороховий суп з копченим мясом і сухарями

Гороховий суп з копченим мясом і сухарями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт наваристого зимового супу.

Інгредієнти

Горох – 2 чашки Горох краще вибирати колотий – у такому вигляді він швидше розварюється. Горох необхідно попередньо замочити на ніч. Вранці злити воду.
Копчене м’ясо – 300 грам М’ясо краще вибирати на кісточці – суп буде більш наваристий.
Морква – 2 великих чи 3 маленькі
Цибуля – 1 невелика цибулина
Корінь петрушки – за смаком
Сіль, перець – за смаком
Сухарі з хліба, або спеціальні смажені кульки для супу – 200 грам

Як приготувати Гороховий суп з копченим м’ясом і сухарями