Горщик з рисом, яловичиною та овочами

Горщик з рисом, яловичиною та овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Їжа, запечена в глиняних горщиках дуже популярна, адже вона нагадує нам страви, які готуються в селах у грубах. сьогодні пробуємо приготувати яловичини з рисом і овочами в горщиках.

Інгредієнти

Яловичина – 400 грам
Рис – 250 грам
Перець болгарський – 1 штука
Кабачок – 1/2 штуки
Цибуля ріпчаста – 2 цибулинки
Морква – 1 морквина
Лавровий лист – 2 листочка
Масло рослинне – невелика кількість
Сіль – за Вашим смаком

Як приготувати Горщик з рисом, яловичиною та овочами