Гострий яловичий суп з томатами і рисом

Гострий яловичий суп з томатами і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Любителі гострих страв оцінять рецепт густого смачного супу! А простота в приготуванні не змусить півдня стояти біля плити.

Інгредієнти

Яловичина на кістці – 400-500 гр.
Чиста вода – 2 л
Рис – 7 ст. л. Можете коригувати густоту супу кількістю рису.
Картопля – 3 шт. середніх
Цибуля – 1 шт. велика
Морква – 1 шт. велика
Помідори – 1-2 шт. великих
Томатна паста – 2 ст. л. В сезон можна використовувати тільки помідори.
Залень (петрушка, кріп) – за смаком
Лавровий лист – 1-3 листки
Червоний перець – 1 ч. л.
Чорний перець – 1 ч. л.
Сіль – 1 ст. л.

Як приготувати Гострий яловичий суп з томатами і рисом