Любителі гострих страв оцінять рецепт густого смачного супу! А простота в приготуванні не змусить півдня стояти біля плити.
Інгредієнти
Яловичина на кістці – 400-500 гр. | |
Чиста вода – 2 л | |
Рис – 7 ст. л. Можете коригувати густоту супу кількістю рису. | |
Картопля – 3 шт. середніх | |
Цибуля – 1 шт. велика | |
Морква – 1 шт. велика | |
Помідори – 1-2 шт. великих | |
Томатна паста – 2 ст. л. В сезон можна використовувати тільки помідори. | |
Залень (петрушка, кріп) – за смаком | |
Лавровий лист – 1-3 листки | |
Червоний перець – 1 ч. л. | |
Чорний перець – 1 ч. л. | |
Сіль – 1 ст. л. |