Цей рецепт допоможе урізноманітнити ваше меню. Тим більше, що овочі можна додавати в залежності від ваших смакових уподобань і сезонності.
Інгредієнти
Гречана локшина – 200 г | |
Помідори черрі – 7 – 8 шт. | |
Болгарський перець червоний – 1/2 шт. | |
Болгарський перець жовтий – 1/2 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля порей – жменю нарізаної | |
Кінза – не великий пучок | |
Часник – 3 – 5 зубчиків | |
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Соєвий соус Кикоман – за смаком, але не менше 50 – 70 мл | |
Сіль – за смаком не обов’язково, так як соус Кикоман дуже солоний |