Грецька закуска з оливок, бекону і картоплі

Грецька закуска з оливок, бекону і картоплі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Грецька закуска з оливок, бекону і картоплі

Унікальну і смачну закуску для ситної вечері представляємо вам сьогодні. Вона здивує вас своїми поєднаннями і обов’язково припаде до смаку.
150 грам картопля фрі;
50 грам сир Чеддер;
середній авокадо;
50 грам бекону;
оливкова олія;
чорні оливки без кісточки;
50 мл сметани.
1. Розігрійте духовку до максимальної температури. Налийте масло і викладіть нарізану картоплю. Надішліть смажитися до готовності. Умочіть в рушник зайвий жир.
2. Авокадо очистіть і наріжте кубиками.
3. Бекон наріжте тонкими шматочками і обсмажте на деку в духовій шафі.
4. Оливки розрізати на дві частини.
5. На велику тарілку викладіть картоплю гіркою. Зверху авокадо і оливки.
6. Сир наріжте кубиками і покладіть на тарілці. Зверху викладіть бекон і заправте сметаною.