Цей чудовий середземноморський салат, в який додана риба. Рецепт новий, економічний і легкий. У мене завжди є в запасі консервований тунець. Це зручно.
Інгредієнти
тунець – 1 банка | |
огірки – 1 огірок | |
помідори черрі – 7 черрі нарізані навпіл | |
червоний цибуля – 1/2 головки нарізаний | |
сир фета, – 100 г нарізаний кубиками | |
салат-ромен або іншій – жменя | |
оливки – 15 шт. приблизно | |
Для заправки: | |
сік лимона – 1 ст. ложка | |
цедра лимона – цедра 1 лимона | |
м’ята сушена | |
орегано – сушений | |
кмин – сушений | |
оливкова олія – 3 ст. ложки | |
сіль і перець – за смаком |