Грибний кіш

Грибний киш – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кіш – це відкритий не солодкий пиріг з начинкою.

Інгредієнти

Для тіста:
Маргарин для випічки – 125 г охолодженого маргарину (або вершкового масла)
Борошно – 250 г
Сіль – щіпка
Яйця курячі – 1 шт.
Для начинки:
Ріпчаста цибуля – 1 головка (велика)
Гриби – 1/2 чашки нарізаних грибів (будь-яких, я використовую прості печериці)
Рубане тісто – 300 г
Оливкова олія – 2 столові ложки (допускається використання рослинного масла)
Чебрець – 1/2 чайної ложки
Яйця курячі – 6 шт. (З)
Молоко – 1 стакан
Сир пармезан – 1/4 склянки (можна романо або навіть блакитний сир)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Грибний кіш