Грушевий салат з сочевицею

Грушевий салат з сочевицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Грушевий салат з сочевицею

Цей малокалорійний і простий салат з соковитих груш і жовтої сочевиці готується досить швидко, а подавати його рекомендується із запеченою куркою.

Інгредієнти:

– ароматне масло горіхове (47 мл);

– великі соковиті груші солодких сортів (дві штуки);

– сушений орегано подрібнений (одна щіпка);

– жовта чечевиця (320 м);

– білий перець тонкомолотий (за смаком);

– свіжовіджатий сік лимонний (18 мл);

– кінза рубана свіжа (одна ст. ложка);

– харчова сіль ароматна (за смаком).

Добре промити жовту сочевицю, перекласти її в каструлю з киплячою підсоленою водою, варити приблизно десять хвилин, після того, як вона звариться, пересипати на друшляк.

Як тільки сочевиця підсохне, відправити її в салатник, насипати подрібнену кінзу і сушений орегано, перемішати. Промити груші, очистити від насіння, потім нарізати ці фрукти маленькими кубиками і перекласти в салатник, після цього приготувати заправку. У тарілку влити горіхове масло, додати сіль і лимонний сік, насипати білий перець, перемішати компоненти.Перелити заправку в салатник, перемішати приготований грушевий салат з сочевицею і подавати його до запеченої курки.