Гулу Жоу – свинина в кисло-солодкому соусі

Гулу Жоу – свинина в кисло-солодкому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Звичайною м’ясною підливою вже нікого не здивувати. А якщо Ви любитель східних мотивів в їжі – це страва точно Вам сподобається.

Інгредієнти

Свинина – 250 гр
Цибуля – 1 шт
Морква – 2 шт
Болгарський перець – 3 шт
Рис довгозернистий пропарений – 300 гр
Приправа Knorr для Свинини в кисло-солодкому соусі – 1 пак
Перець і сіль – за смаком
Олія для смаження – 2 ст. л.
Кунжут для прикраси – 0.5 ч. л.
Крохмаль – 0.5 ч. л. за бажанням

Як приготувати Гулу Жоу – свинина в кисло-солодкому соусі