Гуляш зі свинини

Найголовніше, це правильно приготоване м’ясо, детальніше розповім про це в рецепті.

Інгредієнти

Свинина — 500-600 гр можна використовувати будь-яку частину
цибуля — 1 шт
морква — 1 шт
сіль, перець — за смаком
вода — 0,5 — 0,7 л

Як приготувати Гуляш зі свинини

Цей рецепт, ви полюбите відразу, тому що для нього потрібно всього 3 інгредієнта, і мінімум часу. При цьому виходить відмінне блюдо до будь-якого гарніру. Готувати по стандартному рецептом, з додаванням томатної пасти, я не буду, так як мій чоловік не любить її. Але і без цього страва виходить приголомшливе.

Покроковий рецепт

Насамперед слід добре м’ясо промити під проточною водою. Далі підготувати всі інгредієнти і приступати до роботи.

М’ясо порізати середніми кубиками. Раніше різала крупно, але дитині не зручно його їсти, тому тепер ріжу дрібно. Добре розігріти сковорідку вилити на неї масло і покласти м’ясо.

На максимальному вогні посмажити 2-3 хвилини, після чого перешкодити і залишити ще на 2 хвилини, для того що б свинина отримала золотий колір. Кришкою не накривати, нам потрібно домогтися легкої скоринки.

Перемістити золотисте м’ясо у велику каструлю, посолити, поперчити або додати улюблену приправу. Поки м’ясо вбирає сіль ми приступаємо до наступного кроку. Ріжемо овочі.

Обсмажуємо цибулю кілька хвилин, додаємо до нього моркву, іншими словами робимо звичайну засмажку.

Після цього додаємо смажені овочі до м’яса, заважаємо і доливаємо води. Хто любить густий гуляш, наливайте 1 склянку, цього вистачить що б все добре потушилось. Але в нашій сім’ї люблять рідкий. Тому я наливаю воду 500-700 мл, майже до самого верху в літровій каструлі.

Ця підлива відмінно підійде до будь-якого гарніру, або каші. Завдяки великій кількості води, жодна страва не буде сухе, а навпаки соковите і смачне.

Дивіться також:  Мясо по-французьки з томатами