Густий осінній суп з фрикадельками і червоним рисом

Час приготування: 1 година

Простий , ситний, корисний домашній густий суп з червоним рисом і фрикадельками.Готуємо легко, швидко і смачно.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Червоний рис — 0,5 склянки
попередньо відварити до напівготовності
Картопля — 6 шт
Морква — 3 шт
ріпчаста цибуля — 2 шт
перець солодкий — 2 шт
фарш — 250 гр
рослинне масло — 100 мл
сіль, перець мелений — за смаком
насіння кропу — 1 щіпка
насіння коріандру — 1 щіпка
лвровый лист,перець горошком — за смаком

Як приготувати Густий осінній суп з фрикадельками і червоним рисом

Ось і настала осінь,подули вітри й почалися дощі, дуже хочеться зігрітися хорошим домашнім супчиком.Суп з фрикадельками і червоним рисом густий, ситний, зігріє вас в дощовий осінній день.Суп готується досить швидко і просто, а виходить смачним.Всі продукти доступні .

Покроковий рецепт

1

Моркву миємо, чистимо,, нарізаємо,кому як подобається.сьогодні я наріжу кільцями.Цибулю чистимо ,дрібно ріжемо. Нарізані моркву і цибулю, відправляємо на сковороду з рослинним маслом і пасеруємо.

2


Солодкий перець,миємо .чистимо і дрібно ріжемо. Відправляємо на сковороду до овочів хвилин через десять після початку приготування.

3


Воду попередньо закип’ятимо в трьох літрової каструлі. Овочі зі сковороди,перекладаємо в киплячу воду.

4


Через сім хвилин після овочів викладаємо в каструлю,попередньо відварену до підлозі готовності червоний рис.Ще хвилин через десять викладаємо в каструлю,попередньо вимиту і нарізану картоплю.

5

Майже відразу після закладання картоплі, можна в киплячий суп покласти заздалегідь сформовані фрикадельки.

6

Доводимо до кипіння і хвилин через 10 в каструлю з супом викладаємо спеції (коріандр,кріп,лавровий лист,перець горошком), посолити і поперчити за смаком. Я додала ще пару щіпок хмелі-сунелі, пучок зелені кропу і сушений часник, дуже захотілося більш пікантного смаку супу.Варимо до готовності.

Дивіться також:  Фарширований кабачок мясом