Хачапурі за 10 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Можна додавати будь-які види сирів і змішувати їх. Смак тільки стане насиченішим і яскравішим.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Лаваш — 1 лист
яйце — 1 шт.
сир — 100 гр.
Адигейський сир — 50-100 гр.
сіль — 1 ч. л.
рослинне масло — 1 ст. л.

Як приготувати Хачапурі за 10 хвилин

Нічого складного в приготуванні, незамінний рецепт, коли гості на порозі.

Покроковий рецепт

1

Необхідно лаваш розрізати уздовж на смуги. Тому краще брати не круглий лаваш.

2


Розтерти виделкою сир і адигейський сир, додати сіль.
Можна додати будь-який твердий сир, буде ще смачніше.
Солі кладемо менше якщо використовуємо солоні сорти сирів.
Але сир обов’язковий інгредієнт.

3

Викласти частину начинки на лаваш.

4




Загніть частину де викладена начинка трикутником, потім перевернути і знову загніть трикутник, до тих пір, поки не закриються відкриті згини, 4 повороту повинно бути.

5

Підготувати наші трикутники і збити яйце

6

На розігріту з олією сковорідку викласти хачапурі предварительео вмочивши дві сторони в яйці.

7


Обсмажуємо з двох сторін по 2-3 хв. до золотистого кольору.
Хачапурі дуже добре піднімаються, стають пишними.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ніжний плов з яловичини