Харіса Паста з перцю чилі

Харіса Паста з перцю чилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Харісу можна приготувати й у наших умовах, використовуючи сушений перець чилі ,насолоджуючись вогненним диханням Магрибской кухні.

Інгредієнти

перець чилі( сушений\ дроблений) – 50 гр
зіра(кумин) мелений – 1 чайна ложка з гіркою
коріандр мелений – 1 чайна ложка з гіркою
часник свіжий – 3 зубчики
сливовий джем\чорнослив пюре\в’ялені фініки пюре – 1 столова ложка
олія оливкова – 2 столові ложки
сіль морська дрібного помелу – третина чайної ложки

Як приготувати Харіса Паста з перцю чилі