Хлібний крем-суп з копченою грудинкою

Хлібний крем-суп з копченою грудинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп, приготований з хліба зі свинячої грудинки, не може не сподобатися, так як він виходить дуже ситним, ніжним і смачним.

Інгредієнти

курячий або який-небудь інший бульйон – два літри
копчена грудинка свиняча – 250 г
тонкомолота сіль кам’яна – за смаком
оцет бальзамічний темний – три ст. ложки
жирне молоко – 500 мл
солодка гірчиця – три ст. ложки
французький багет – одна штука
мелений чорний перець – за смаком
несолоне масло вершкове – 120 гр
перець молоти чорний – за смаком
грінки – жменя

Як приготувати Хлібний крем-суп з копченою грудинкою