Холодний салат зі смажених кабачків під часниковим соусом

Час приготування: 45 хвилин

.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
Цукіні — 6-7 молодих кабачків (цукіні)
Борошно — 2 ст. л.
Оливкова олія — 2 ст. л.
Йогурт — близько 200 гр (не солодкого)
Часник — 2-4 зубчики
Сіль — за смаком
Паприка — за смаком
М’ята сушена

Як приготувати Холодний салат зі смажених кабачків під часниковим соусом

Вперше я спробувала цей салат в гостях. Поєднання смажених, злегка солодких кабачків з часником – щось! Заправлений салат звичайним не солодким йогуртом і невеликою кількістю оливкової олії. Для більшого аромату можна посипати салат сушеної м’ятою.
Кількість інгредієнтів розрахована на 6 — 8 осіб.

Покроковий рецепт

1

Кабачки (цукіні) нарізати кружальцями. Деко посипати борошном, викласти кабачки в один шар, посолити, збризнути оливковою олією.

2

Запікати в духовці при температурі 200 С до рум’яності кабачків (близько 15-20 хвилин).

3

Часник почистити, дрібно порубати. Змішати йогурт, часник і сіль. Поставити заправку в холодильник на 10 хвилин. Кабачки перекласти в глибоку миску, залити охолодженою часниковою йогуртовій заправкою. Перед подачею на стіл полити невеликою кількістю оливкової олії і зверху посипати паприкою. Якщо ви не любите паприку, можна посипати салат рубаними листям сушеної м’яти. Дуже смачно! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Шоколадний торт з абрикосовим джемом