Ікра з баклажанів з помідорами і перцем

Ікра з баклажанів з помідорами і перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Господині звикли готувати ікру з кабачків або баклажанів у вигляді пасти. Мало хто готує ікру у вигляді шматочків. Баклажанна ікра може зберігається тривалий час у холодному місці.

Інгредієнти

баклажани – 4 баклажа насреднего розміру
помідори – 5 шт
болгарський перець – 2 шт
цибуля – 2 головки
ростить. масло – 2 ст. л.
чорний перець – за смаком
сіль – 1 ч. л.
перець чилі – за смаком та бажанням
петрушка – жменя

Як приготувати Ікра з баклажанів з помідорами і перцем