Імбирний салат з яловичиною

Імбирний салат з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Для маринаду м’яса:
Соєвий соус – 2 ст. л.
Херес – 1 ст. л.
Часник – 2 зубчики
Цукор – 2 ч. л.
Оливкова олія – 2 ст. л.
Для заправки для салату:
Оливкова олія – 2 ст. л.
Соєвий соус – 2 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Сік лайма – 1 ст. л.
Часник – 2 зубчики часнику (дрібно нарізаного)
Імбир – 1 ст. л.
Перець чилі – 1/2 перцю (за бажанням)
Для салату:
Яловичина – великий стейк
Цибуля зелена – кілька пір’я
Салат-мікс – 200 г (ромен, шпинат, радичио та інше)

Як приготувати Імбирний салат з яловичиною