Інгредієнти
|
Для маринаду м’яса:
|
|
Соєвий соус – 2 ст. л. |
|
Херес – 1 ст. л. |
|
Часник – 2 зубчики |
|
Цукор – 2 ч. л. |
|
Оливкова олія – 2 ст. л. |
|
Для заправки для салату:
|
|
Оливкова олія – 2 ст. л. |
|
Соєвий соус – 2 ст. л. |
|
Цукор – 2 ст. л. |
|
Сік лайма – 1 ст. л. |
|
Часник – 2 зубчики часнику (дрібно нарізаного) |
|
Імбир – 1 ст. л. |
|
Перець чилі – 1/2 перцю (за бажанням) |
|
Для салату:
|
|
Яловичина – великий стейк |
|
Цибуля зелена – кілька пір’я |
|
Салат-мікс – 200 г (ромен, шпинат, радичио та інше) |
Як приготувати Імбирний салат з яловичиною