Індиче філе запечене під солодкої карамеллю

Індиче філе запечене під солодкої карамеллю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Індиче філе запечене під солодкої карамеллю

Представляємо вам унікальне блюдо, гідна найвищих похвал. Його оцінять як дорослі, так і діти. Ніжна і хрустка скоринка індички не залишить вас байдужими. Для приготування страви вам знадобиться.
Індиче філе – 300 грам;
цукор – 20 грам;
вода – 10 мл;
спеції – за смаком.
1. Приготуйте карамель. Для цього цукор розчиніть у воді і тримайте в сотейнику до тих, пір поки він не стане густіти.
2. Філе розріжте тонко і трохи відбийте. Приправте спеціями.
3. Кожен шматок м’яса змастіть отриманою карамеллю.
4. Духова шафа прогрійте до 200 градусів. Надішліть випікатися м’ясо на решітці при температурі 170 градусів.