Індичка, фарширована апельсинами і часником

Індичка, фарширована апельсинами і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечена у фользі індичка, попередньо нафарширована апельсинами і часником – чудове блюдо на святковий стіл.

Інгредієнти

індичка – п’ять кілограм
апельсини – сто п’ятдесят грам
часничок – три – п’ять зубчики
гвоздика – сто грам
масло вершкове – за смаком
сухі спеції – дві чайних ложки
вода – приблизно літр
ріпчаста цибуля – головка
морковочка – 80 грам
лавровий лист – дві штуки
сіль – столова ложка
цукор – двісті мілілітрів
кориця – одна чайна ложка
коріандр – одна чайна ложка
запашний перець – одна чайна ложка

Як приготувати Індичка, фарширована апельсинами і часником