Італійські черепашки фаршировані фаршем (Конкильони)

Італійські черепашки фаршировані фаршем (Конкильони) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт італійської кухні припаде до смаку багатьом любителям готувати.

Інгредієнти

Макаронні вироби з твердих сортів пшениці – 24 шт
М’ясний фарш – 300 гр
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Морква – 1 шт
Часник – 3 зубчики
Томатна паста – 2 ст ложки
Майонез – 2 ст ложки
Сметана – 2 ст ложки
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Сир твердий – 100 гр
Олія оливкова – 4 ст. ложки

Як приготувати Італійські черепашки фаршировані фаршем (Конкильони)