Кальмари з печерицями та сиром в мультиварці

Кальмари з печерицями та сиром в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Кальмари з печерицями та сиром в мультиварці

В мультиварці можна приготувати дуже корисна, поживна і смачна страва з кальмарів, печериць і сиру.

Інгредієнти:

– жирна сметана домашня (160 г);

– приправи для морепродуктів (за смаком);

– оброблені тушки кальмарів великі (дві штуки);

– королівські печериці (260 м);

– твердий сир «Російський» (78 р);

– перепелині яйця сирі (шість штук);

– кунжутне масло ароматне (18 мл);

– лимонний сік свіжовичавлений (46 мл);

– великий цибуля кримська (одна штука).

Процес приготування:

Очистити від плівок тушки кальмарів, потім нарізати ці морепродукти кільцями, потім перекласти в миску, в цю ж посуд влити половину порції лимонного соку, перемішати і залишити хвилин на п’ять. Печериці промити і нарізати їх невеликими шматочками, потім нашаткувати тонкими кільцями кримський цибулю, далі прогріти в мультиварці на режимі смаження достатню кількість кунжутного масла.

Додати нарізані печериці та нашатковану цибулю, обсмажити ці компоненти кілька хвилин, додати мариновані кільця кальмарів, влити лимонний сік, що залишився, перемішати. Продовжити процес смаження компонентів ще сім хвилин, насипати необхідні приправи, влити достатню кількість сметани, добре перемішати.

Відварити в невеликій каструлі круто перепелині яйця, потім почистити і нарізати поздовжніми половинками, після цього крупно натерти сир.

Відкрити каструлю, викласти на морепродукти з грибами половинки перепелиних яєць зрізаною частиною вниз, насипати тертий сир. Закрити каструлю, продовжити процес випічки десять хвилин, після перекласти кальмари з грибами на блюдо, подавати їх у теплому вигляді, прикрасивши зеленню.