Кальмаровый салат

Кальмаровый салат – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати салат Кальмаровый

Салати з кальмари люблять багато. Вони виходять смачні, ситні і з пікантним смаком. Нижче пропозицію простий, але цікавий рецепт.

Потрібно:

– 300 г кальмарів;
– приблизно 200 г моркви по-корейськи;
– болгарський перець;
– цибулина;
– майонез, сіль.

Приготування:

1. Кальмари відварюється протягом п’яти хвилин, очищають від плівок і ріжуть соломкою. Відразу складають в салатницю.
2. Перець очищають від насіння з білими перегородками, далі ріжуть соломкою, відправляють до кальмарам. Слідом додають морквинку.
3. Цибулю чистять, потім шаткують соломкою, відправляють в салат. Весь вміст заправляють майонезом. Солять за смаком, можна додатково поперчити, але це вже справа смаку.

Бажано перед подачею дати салату настоятися в холодильнику. Салат смачний і дуже ароматний, можна подати його навіть на святкове застілля. Але і в якості легкого перекусу він дуже гарний. Спробувати варто.