Капусняк (борщ) з квашеної капусти з грибами

Капусняк (борщ) з квашеної капусти з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Густий суп з квашеної капусти з грибочками. Традиційна страва на різдвяному столі в країнах Словаччини та Польщі.

Інгредієнти

капусти квашеної – півкіло
сухих білих грибів – жменя
морква – одна
цибулина – одна головка
томатного пюре – одна ложка
борошна – одна ложка
лаврушка – пару листочків
масло (беруть рослинне) – для смаження
перець горошком – 5-7 шт.
перець з сіллю – за смаком
ковбаска з жирком – 2 товсті ковбаски

Як приготувати Капусняк (борщ) з квашеної капусти з грибами