Капусняк з мясом качки

Капусняк з мясом качки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

“Ну ось вже опівдні.
У світлій залі
Веселощами круглий стіл накритий;
Хліб-сіль на чистому простирадлі,
Димлять щі, вино в келиху
І щука в скатертини лежить”
( А. С. Пушкін)

Інгредієнти

Качка – 150 гр
Картопля – 1 шт. великий
Ріпчаста цибуля – 1 штука середній
Морква – 1 шт. середньої
Капуста білокачанна – 200 гр
Кріп – 1 пучок маленький
Болгарський перець – 1 шт. маленький
Сіль – 1 год.л.
Червоний перець – щіпка
Мелений чорний перець – щіпка
Рослинна олія – 4 ст. л.
Лавровий лист – 4 листочка
Часник (зубчик) – 3-4 зубчики

Як приготувати Борщ з м’ясом качки