Капуста, тушкована з баклажанами і фаршем

Час приготування: 30 хвилин

Для любителів страв із білокачанної капусти пропонуємо смачна страва, в якому ще присутні баклажани і фарш. Капуста, тушкована з «синенькими» і м’ясних інгредієнтом, підійде в якості другого

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Баклажан — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Капуста білокачанна — 250 гр
Масло рослинне — 40 мл
Сіль — за смаком
Перець чорний мелений — за смаком
Фарш м’ясний — 200 гр

Як приготувати Капуста, тушкована з баклажанами і фаршем

У нашому запропонованому рецепті використовується популярна і затребувана для багатьох страв капуста сорту – білокачанна. Капуста попередньо шинкуется і обсмажується на сковороді разом з іншими компонентами: баклажанами, морквою з грядки, ріпчастою цибулею. Ситним страва з капусти і баклажанів робить м’ясний фарш. У нас він змішаний: в рівних пропорціях використовується свинина і яловичина. Рецепт виходить бюджетним, на його приготування потрібно не так багато часу.

Покроковий рецепт

1

Першим ділом приймемось за подрібнення баклажана. Якщо у вас плід молодий, то можна шкірку з нього не очищати. На обробній поверхні баклажани нарізаємо кубиками.

2

Прогріваємо оптимально на сковороді рослинне масло. Нарізку з баклажана викладаємо для обжарювання в сковороду.

3

Теркою подрібнюємо очищену морквину, промінь нарізаємо шматочками. Нарізку з овочів перекладаємо до баклажанів.

4

Продовжуємо мучити інгредієнти на сковороді. Паралельно цьому процесу білокачанну капусту шаткуємо. Перекладаємо подрібнену капусту на сковороду. Приправляємо сіллю і меленим перцем. Перемішуємо.

5

Тушкуємо капусту з овочами 10 хвилин, потім перекладаємо на сковороду шматочки м’ясного фаршу. Якщо є необхідність, досолює, потім перемішуємо.

6

Тушкуємо до готовності всіх інгредієнтів.

7

Ситне і апетитне блюдо з білокачанної капусти готове, всім приємної трапези!

Дивіться також:  Овочеве сате