Капустяний салат з креветками і сиром фета

Час приготування: 30 хвилин

Салат з креветок, який пропонується включити до святкове меню, виходить дуже ніжним смаком і легким.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
пекінська капуста — 4 листочка
маслини, оливки — 7-10 шт.
маринований перець — 1 шт.
свіжа петрушка — кілька листочків
сир фета — 2 ст. ложки
Для заправки салату:
йогурт — 100 мл
кропова суміш — ½ чайної ложки
часник — 1 чайну ложку
мелений перець — ¼ чайної ложки свіжого
лимонний сік — ½ чайної ложки

Як приготувати Капустяний салат з креветками і сиром фета

Салат з креветок, який пропонується включити до святкове меню, виходить дуже ніжним смаком і легким.

Покроковий рецепт

1

Приготувати соус з йогурту. Йогурт перелити в миску. Додати в цю ж миску всі інші інгредієнти для заправки салату. Гарненько перемішати, відкласти в сторону.

2

Пекінську капусту нашаткувати. Маринований перець нарізати. Перекласти в салатник пекінську капусту, перець, маслини, оливки.

3

Розкришити в цю ж посуд сир фета. Зверху викласти готові і вже очищені креветки.

4

Полити приготований салат йогуртовій заправкою з зеленню, присипати зверху листочками петрушки і подавати до столу.

Дивіться також:  Низькокалорійний Салат з фетою і запеченим перцем