Карамельний домашній крем-соус

Карамельний домашній крем-соус – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ті, хто не любить готувати якісь складні десерти, можуть просто нарізати соковиті яблука, полуницю або груші і полити їх солодкий карамельним соусом.

Інгредієнти

сироп кукурудзяний – одна ст. ложка
м’яке масло вершкове солодке – дві ст. ложки
екстракт ванільний – одна чайна ложка
тростинний цукор – пісок- 230 г
відфільтрована вода – чверть склянки
теплі жирні вершки – половина склянки
швидкорозчинний кави для ароматизації – одна ч. ложка
тонкомолота сіль морська – половина ч. ложки

Як приготувати Карамельний домашній крем-соус