Картопля, смажена з опеньками і овочами

Час приготування: 35 хвилин

Просте у приготуванні блюдо, в якому картоплю чудово і гармонійно поєднується зі свіжими грибами – опеньками. Доповнюють інгредієнти цибулю і солодкий болгарський перець.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Картопля — 3 шт.
Масло рослинне — 25 мл
Гриби-опеньки — 200 гр
Цибуля — 1 шт.
Перець болгарський — 1 шт.
Сіль — за смаком
Зелень — за смаком

Як приготувати Картоплю, смажену з опеньками і овочами

У нашому простому і доступному рецепті використовуються картопляні бульби, які смажаться на сковороді в олії разом з подрібненими грибами. Погодьтеся, що дані інгредієнти – відмінне і вдале поєднання продуктів, який користується заслуженим кулінарним успіхом у хазяєчок. Крім картоплі та опеньків в рецепті використовується ріпчасту цибулю і солодкий болгарський перець. Отже, готуємо інгредієнти і починаємо процес смаження картоплі з грибами.

Покроковий рецепт

1

Промиваємо під проточною водою картопляні бульби. Очищаємо їх зручним способом, нарізаємо у формі брусків. На сковороді прогріваємо олію, викладаємо картопляні брусочки. Смажимо на помірному вогні, іноді перемішуючи.

2

Паралельно моєму свіжі гриби, нарізаємо їх на шматочки. Викладаємо грибочки до картоплі. Продовжуємо процес смаження.

3

Очищаємо солодкий болгарський перчик, подрібнюємо його шматочками, викладаємо нарізку на сковороду до решти інгредієнтів.

4

Лук ріжемо тонкими півкільцями, також додаємо його на сковороду. Солимо перемішуємо.

5

Смажимо картоплю з грибами, цибулею і перцем до готовності. У кінці за бажанням доповнюємо картопляне блюдо свіжої зелені. Приємного всім апетиту!

Дивіться також:  Пісочний пиріг з начинкою з кабачків