Картопляна запіканка

Час приготування: 45 хвилин

Відмінно підійде на обід. Дуже подобається дітям.

Інгредієнти

Кількість порцій: 8
картопля — 800 гр.
цибуля — 1 шт.
морква — 1 шт.
фарш (свинячий) — можна суміш з свинини і яловичини
спеції — за смаком

Як приготувати Картопляна запіканка

Насправді запіканка не тільки картофельна, але і м’ясна!

Покроковий рецепт

1

Картоплю очистити, нарізати кубиками і поставити варитися.

2

Цибулю порізати, моркву натерти і обсмажити на соняшниковій олії.

3

Фарш теж додати в сковороду і обсмажувати разом з овочами. Додати спеції.

4

Картопля пюрировать з допомогою товкучки, додати трохи олії і сіль.

5


У форму для випікання викласти шар фаршу і шар картопляного пюре.

6

Збити одне яйце і змастити ним запіканку. Поставити в духовку на 25 хвилин.

7

Картопляно-м’ясна запіканка готова!

Дивіться також:  Ніжні котлети з риби