Картопляне пюре з смаженими грибами і цибулею

Час приготування: 55 хвилин

Смачне картопляне страву з використанням свіжих грибів. У нашому рецепті – це опеньки. Грибочки пережариваются разом з цибулею.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Картопля — 4-6 шт.
Молоко — 150 мл
Гриби свіжі (опеньки) — 150 гр
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Масло рослинне — 30 мл
Сіль — за смаком

Як приготувати Картопляне пюре з смаженими грибами і цибулею

Смачне, а головне ситне блюдо, яке поєднує у своєму складі пюре з картопляних бульб і обжарку зі свіжих грибів з цибулею. Для готування з кухонного начиння знадобиться каструля і сковорода. Приготуйте такий смачний і ситний картопляний гарнір і ви. Подробиці з фото в описі рецепта.

Покроковий рецепт

1

Підбираємо для пюре незіпсовані картопляні бульби, очищаємо їх від шкірки, якщо є на плодах очі, то зрізаємо їх. Перекладаємо картопляні бульби в каструлю, заливаємо водою. Ставимо варитися до готовності, в процесі солимо по своєму смаку. З готового відвареної картоплі зливаємо воду повністю.

2

У картопельку вливаємо гаряче молоко. Починаємо товкти бульби.

3

Незабаром з картопляних бульб і молока утворилося повітряне пюре.

4

Промиваємо свіжі гриби, нарізаємо їх шматочками. Відправляємо грибну нарізку в сковороду у в олію. До грибів перекладаємо ще цибуля ріпчаста, подрібнений шматочками. Смажимо. Можна трохи приправити сіллю.

5

Піджарку з грибів і цибулі переправляємо в картопляне пюре. Перемішуємо.

6

Смачний гарнір з картопляного пюре з грибами і цибулею готовий! Приємного всім апетиту!

Дивіться також:  Класичний Наполеон