Картопляні деруни з сиром і куркою

Ті, кому картопляні деруни (драники) здаються не дуже ситними, можуть додати в них трохи сиру і куряче м’ясо.

Інгредієнти

часник очищений — чотири штуки великі часточки
борошно пшеничне високосортна — чотири ст. ложки
картопляні бульби — десять штук великі
свіжа зелень петрушки — за смаком
філе куряче — 350 грам
мелений чорний перець — за смаком
твердий сир легкоплавкий — 200 грам
кам’яна сіль — за смаком
добірні курячі яйця сирі — два яйця
білий салатний цибуля — одна головка середнього розміру

Як приготувати Картопляні деруни з сиром і куркою

Ті, кому картопляні деруни (драники) здаються не дуже ситними, можуть додати в них трохи сиру і куряче м’ясо.

Покроковий рецепт

Натерти побільше твердий сир і всі очищені картопляні бульби.

Потім почистити салатний цибулю і нарізати його разом з курячим філе дуже дрібно. Перебрати, промити всю зелень, порубати її дрібно.

Підготувати посуд середнього розміру, з’єднати в ній всі подрібнені компоненти, додати подрібнений перчик, пшеничне борошно і насипати за смаком сіль. Руками гарненько перемішати все.

Потім невеликими порціями викласти отриману масу на сковороду і обсмажувати з обох сторін приблизно по дві хвилини.

Підготувати великий деко застелити його харчовою фольгою, потім перекласти в нього картопляні деруни з курячим м’ясо і сиром і запікати їх ще двадцять хвилин при середній температурі.

Подавати картопляні деруни (драники) з курячим м’ясом і сиром рекомендується з густим соусом із натурального йогурту або зі сметаною.

Дивіться також:  Млинці з начинкою з копченої курки і сиру