Картопляні ньокі у вершковому сирному соусі

Картопляні ньокі у вершковому сирному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подавати картопляні ньоккі, приготовані з соусом з горгонзоли, рекомендується подавати в якості самостійного блюда з пармезаном і розтопленим вершковим маслом.

Інгредієнти

Для картопляного тіста:
картопляні бульби – 420 г
сіль дрібного помелу – на свій смак
високоякісне борошно пшеничне – 90 г просеянная
перець рожевий – на свій смак подрібнений
жовток яєчний сирий – 1 шт
Для вершкового соусу:
горгонзола – 70 г
жирні вершки – 70 г
листочки свіжого базиліка – на свій смак
чорний мелений перець – на смак

Як приготувати Картопляні ньокі у вершковому сирному соусі