Картопляний салат з кукурудзою і ковбаскою

Картопляний салат з кукурудзою і ковбаскою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопляний салат з кукурудзою і ковбаскою

Інгредієнти

молодий картоплі – 200 грам
бекон – кілька смужок
вареної кукурудзи – 50 грам
копченої ковбаси – 100 грам
шпинат, петрушка – пару гілочок
Для заправки салату:
оливкової олії – 3 столові ложки
червоного винного оцту – 3 столові ложки
діжонської гірчиці – 3 столові ложки
цукрового піску – 1 чайна ложка або за смаком
солі – 1/4 чайної ложки
меленого перцю – 1/4 чайної ложки

Як приготувати Картопляний салат з кукурудзою і ковбаскою