Картопляний салат з морквою і креветками

Час приготування: 40 хвилин

Для любителів незвичайних поєднань варто порадити зробити цей ситний салат. Тут овочі добре гармонують із креветками, виходить і смачно, і ситно.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
картопля — 4 шт., невеликі
морква — 2 шт.
креветки — 200 г
листовий салат — жменя
хрін — за смаком
майонез — за смаком
свіжа зелень — 1 столова ложка, порізаної
сіль — за смаком
мелений перець — за смаком

Як приготувати Картопляний салат з морквою і креветками

Ситний картопляний салат з морквою і креветками дуже простий в приготуванні, але дуже смачний!

Покроковий рецепт

1

1. Картоплю і моркву відварюють в соленій воді. Зварені готові овочі охолоджують і чистять, ріжуть кубиками.

2

2. Креветки очищають і відварюють в злегка підсоленій воді до готовності. Час варіння, приблизно 3-5 хвилин, залежно від розміру (не переваріть, а то вийдуть жорсткими!).

3

3. Листовий салат промивають і обсушують на паперовому рушнику.

4

4. Овочі та креветки змішують разом, додають рубану зелень, сіль і мелений перець, перемішують. (багато солі не потрібно, так як буде додаватися ще майонез, краще потім досолити).

5

5. Майонез змішують з тертим хріном (можна використовувати готовий) і заправляють цією сумішшю салатну масу.

6

6. Подавати до столу на листках зеленого салату. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Тушкований лобстер в імбирному соусі