Кіш з індичкою і печерицями

Оскільки начинку ми будемо робити м’ясну, як правило гарнір до цього блюда не потрібно. Тісто і м’ясо саме по собі дуже ситно.

Інгредієнти

індичка — 350 гр
печериці — 5-7 шт
цибуля — 1 шт
вершки — 150 мл
помідори черрі 5 шт.
петрушка — 1 пучоко
вершкове масло — 180
молоко — 100 мл
яйце — 1 шт
борошно — 500 гр
сіль — за смаком

Як приготувати Кіш з індичкою і печерицями

А ви пробували хоч раз кіш з індички з печерицями? Якщо ні, ви багато втратили. Взагалі кіш по-суті це відкритий пиріг. Варіанти начинок можуть бути різними. Але найбільше мені подобається з індичкою і грибами. Кіш – це французька страва.

Покроковий рецепт

Готуємо тісто для кіша. Вершкове масло змішуємо з яйцем, додаємо молоко, щіпку солі і все ретельно перемішуємо. Тісто виходить м’яким і еластичним. Молоко потрібно додавати в тісто теплим.

Філе індички ріжемо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистої скоринки. Потім філе індички обсмажуємо разом з печерицями 7 хв. Далі додаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо ще 3 хв. Формуємо з тіста Кіш, або щоб було зрозуміліше відкритий пиріг. Бортики робимо досить високими, щоб начинка не випадали. Переносимо тісто на деко, вистелений пергаментним папером і викладаємо першим шаром гриби і цибулю.

Наступним шаром викладаємо індичку.

Дрібно нарізаємо петрушка і посипаємо зверху.

Нарізаємо помідори на кружечки і розкладаємо. Зверху посипаємо сиром. Сир потрібно натерти на дрібній тертці.

Акуратно вливаємо вершки і ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів.

Дивіться також:  Пиріг Крамбль з малиною