Класичний манник

Для найкращого розкриття смаку лепешняку подавайте його з варенням або згущеним молоком.

Інгредієнти

Манна крупа — 1,5 склянки
Яйця — 3 шт
Вершкове масло — 50 гр
Цукор — 1 склянка
Молоко — 1 стакан
Розпушувач — 1 пакетик
Сіль — 1 щіпка
Цукор «По-міланськи» — 1 чайна ложка Використовувати за бажанням

Як приготувати Класичний манник

У холодну осінню пору, коли пішло тепло, ми всі шукаємо спосіб як нам зігрітися. Одним з таких рішень є гарячий чай з лимоном і медом. І ось коли в один з таких холодних осінніх днів мені захотілося зігрітися, я вирішила, додатково до чаю, підсолодити собі душу смачним манником. Мій вибір припав на класичний рецепт лепешняку на молоці. В принципі це один з найпростіших рецептів випічки, він не вимагає багато продуктів, в основному вони завжди знаходяться в холодильнику кожної господині, і за часом він досить швидкий приготування. Коли ви спечете манник він буде на смак солодкий, повітряним і танути в роті. Ця відмінна випічка прекрасно скрасить ваше сімейне чаювання і діткам він теж дуже подобається.

Покроковий рецепт



Перший крок:
Підготуйте всі інгредієнти. Перше, що потрібно зробити перш, ніж ви приступите до основної готуванні, манну крупу залити молоком і залишити набухати приблизно на годину.

Другий крок:
Після того як година вже пройшов, візьміть окремий посуд, вбийте туди яйця і додайте сіль, цукор і вершкове масло. Все добре перемішайте і додайте спеції за бажанням.


Третій крок:
Після того як ви закінчили з другим етапом, додайте яєчну суміш до манки. Сюди ж додаємо пакетик розпушувача. Все перемішуємо до однорідної консистенції.

Четвертий крок:
Розігрійте духовку до 180 градусів і підготуйте форму для запікання.

Дивіться також:  Манник без яєць


П’ятий крок:
Влийте рідке тісто у форму і відправте її в розігріту духовку приблизно на 50-60 хвилин.

Шостий крок:
Після того як наш манник буде повністю готовий, виймаємо його з духовки і даємо йому повністю охолонути.
Подавайте манник до чаю з варенням або згущеним молоком.
Приємного чаювання.