Корзинки з кремом

Перед тим як почати готувати хотіли б Вас попередити, що для того, такі кошики, обов’язково потрібен термометр і формочки під кошики.

Інгредієнти

Борошно — 500 грам
Яйця — 5
Маргарин — 0,5 пачки
Вершкове трохи розм’якшене масло — 0,5 пачки
Майонез — 0,5 столової ложки
Сода — 0,5 чайної ложки
Цукровий пісок — 400 грам
Лимонний сік — 1 чайна ложечка.
Оцет — за смаком
Джем (з кислинкою) — за смаком

Як приготувати Корзинки з кремом

Є на сьогоднішній день такі смачні солодкі страви, тільки при думках про яких, з’являється величезне бажання з’їсти цю вкуснотень. Саме про те, як приготувати це чудове блюдо ми Вам і розповімо. Мова піде про рецепті кошичків з шалено смачним білковим кремом.

Покроковий рецепт

Приготуємо тісто!
Дістаємо глибоку миску. У неї викладаємо необхідне за рецептом кількість розм’якшеного вершкового масла, цукрового піску (100 грам) і маргарину. Ретельно перемішуємо і потім в отриману суміш необхідно додати одне яйце. Знову ретельно перемішуємо. Далі оцтом погасимо соду і додамо разом з майонезом в миску. Зробимо контрольний заміс і тісто буде готове!

Приготуємо кошики!
Беремо підготовлені формочки для кошиків і укладаємо в них тісто. Розподіляємо тісто тоненьким шаром, але воно, зрештою, має закрити повністю формочки. Ставимо формочки в духовку. Випікати кошики необхідно в розігрітій духовці (180 градусів). Тісто має запектися.
Після чого потрібно вийняти формочки з духовки і дати їм охолонути. Далі в кошики на дно укладаємо джем. Готові кошички!

Зробимо білковий чарівний крем!
Дістаємо каструлю. У неї засипаємо наш цукровий пісок. в нашу каструльку і додаємо воду і оцет. Далі поставимо каструльку на маленький вогник і помішуємо до цілковитого розчинення у воді цукрового піску. Коли це станеться, перестаємо заважати і робимо більше температуру. Тепер доведемо сироп до стану кипіння. По температурі вміст має бути 120 градусів. Для цього використовуємо термометр. По відтінку наш сиропчик повинен бути світлим.

Дивіться також:  Повітряний крем з вершків для торта і капкейків

У той час, поки наш цукровий сиропчик буде кипіти, потрібно підготувати білки. Для цього розіб’ємо яйця і відокремимо жовтки від білків. Тепер збиваємо разом. Додамо ложку цукру і лимонну кислоту. Ось сироп став 120 градусів. Його потрібно зняти з плити і маленькою цівкою вливаємо в взбивающиеся в цей момент білки.

З причини, що сироп дуже гарячий, білкова маса виходить також гарячої. Збити масу необхідно до того стану, поки вона не охолоне. На це потрібно 10 хвилин приблизно. Як результат білковий крем буде повністю готовий!
У висновку наповнюємо за допомогою спеціальної насадки кремом кошики. Готові кошички!