Котлети по-київськи з часником, запечені в духовці

Котлети по-київськи з часником, запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це прекрасне блюдо не може не сподобатися. Котлети виходять соковитими з хрусткою скоринкою!

Інгредієнти

Пшеничне борошно – 100 г
Філе курки – 2 великих шматки
Яйце – 1 шт.
Паніровка – невелика кількість
Вершкове масло – 0,5 пачки
Олія соняшникова – 200 мілілітрів
Зелень петрушки – 1 пучок
Часник – 1 зубчик
Сіль і перець – на Ваш смак
Дерев’яна шпажка-зубочистка – 2 штуки

Як приготувати Котлети по-київськи з часником, запечені в духовці