Котлети студентські з фаршу свинини-яловичини

Котлетки виходять дуже соковитими, красивими і найголовніше смачними.

Інгредієнти

Фарш з яловичини — 200гр
Фарш зі свинини — 200гр
Цибулю середній — 2 шт
Часник — 4 зубчики
Картопля середній — 1шт
Яйце — 1 шт
Сіль — За смаком
Чорний перець — За смаком
Олія для смаження — Скільки піде
Борошно — 50гр

Як приготувати Котлети студентські з фаршу свинини-яловичини

Якщо ви не вмієте добре готувати, то, запевняю вас, тому рецептом у вас все вийде дуже смачно. Готується майже по класики.

Покроковий рецепт

Чистимо цибулю і часник дуже дрібно нарізаємо. Можна зробити на крупній тертці, але я завжди нарізаю

Змішуємо два види фаршу, можете його відбити в чашці. Додаємо до нього цибулю з часником, солимо і перчимо за смаком. Все перемішуємо

Чистимо картоплю, натераем його на дрібній тертці в фарш, трохи заважаємо.
Вбиваємо яйце і все ретельно перемішуємо. Фарш готовий

Для того щоб посмажити котлети, їх потрібно буде обваляти в борошні, якщо хочете, можете в панірувальних сухарях. Готуємо борошно, ставимо сковороду з маслом на плиту, для розігріву

Формуємо котлетки, я роблю маленькі, тому що вони швидше смажаться і їх зручніше вживати. Обвалюємо з двох сторін у борошні і кладемо в розігріту сковороду

Обсмажуємо з кожної сторони по 2-3 хвилинки і все готово. З чим ви будете їх вживати вирішуйте самі. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Смажений лосось з морквяними котлетами і цибулею