Крабовий салат зі свіжим огірком «Жабеня»

.

Інгредієнти

Крабове м’ясо — 250 г
Огірки — 2-3 шт. (свіжі)
Кукурудза консервована — 1/2 банки
Яйця курячі — 4 шт.
Майонез — за смаком
Кріп — пучок
Маслини — 2 шт.
Кетчуп — для оформлення

Як приготувати Крабовий салат зі свіжим огірком «Жабеня»

Покроковий рецепт

Крабове мясо (палички) і огірки порізати на невеликі шматочки. Варені яйця почистити, натерти на дрібній тертці (чверть білка відкласти для оформлення). Цибулю почистити, дрібно покришити. Змішати в глибокій мисці всі нарізані інгредієнти, додавши кукурудзу і майонез. Перемішати.

На плоску тарілку викласти салат у формі мордочки жабеняти.

Посипати дрібно порізаним кропом.

Очі зробити з раніше відкладеного тертого білка і половинок маслин, рот – кетчупом.
Веселого дитячого свята!
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Листковий салат з печінки з морквою і солоними огірочками