Круасани з яєчнею, помідорами і грибами

Час приготування: 20 хвилин

Що приготувати на сніданок? Спробуйте здивувати домашніх французьким круасаном з насиченою начинкою з яєць, грибів і овочів.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Круасан без начинки — 2 шт.
Яйця — 2 шт.
Печериці — 5-6 шт.
Болгарський перець — 1/2 шт.
Помідор — 1 шт.
Ріпчаста цибуля — 1/2 шт.
Твердий сир — 50-80 г

Як приготувати Круасани з яєчнею, помідорами і грибами

Це проста закуска, приготована в стилі французьких кулінарних традицій, послужить відмінним сніданком, легким перекусом. Експериментуйте з начинкою, поєднуючи різноманітні овочі, види м’яса, морепродукти. При бажанні можна приготувати «солодкий» круасан, змастивши половинки хлібобулочного виробу медом, джемом або шоколадною пастою. Всередину покладіть ягоди, фрукти.

Покроковий рецепт

1

Підготуйте інгредієнти: подрібніть цибулю і гриби наріжте помідори тонкими кільцями, болгарський перець — смужками, твердий сир — скибочками.

2

Тушкуйте гриби з цибулею, при бажанні додайте суцвіття цвітної капусти або брокколі.

3

Підсмажте яєчню, приправте класичне блюдо сіллю, перцем. Додатково в якості спецій використовуйте кмин, розмарин, паприку, гілочки петрушки.

4

Зберіть круасан! Розріжте виріб на дві частини, акуратно покладіть яйце, суміш грибів, скибочки помідорів, болгарського перцю, сиру. Зверху покладіть другу половинку круасана.
При бажанні підігрійте закуску в мікрохвильовці, щоб сир апетитно розплавився.

Дивіться також:  Свинина під сирно-грибний шубкою в мультиварці