Курча табака

Інгредієнти

Курча — 1 шт.
Вершкове масло — 20 г
Сметана — 4 ст. ложки
Мелений чорний перець — за смаком
Сіль — за смаком

Як приготувати Курча тютюну

Покроковий рецепт

1

Необхідні інгредієнти…

2

Тушку промити (якщо не розрізана, розрізати по грудці). Злегка відбити з обох сторін, надавши плоску форму. Посолити, поперчити, з внутрішньої сторони змастити сметаною.

3

Розігріти сковороду з олією.

4

Викласти курчати.

5

Зверху покласти кришку-прес (я придавила сковорідкою зі знімною ручкою і каструлею, наповненою водою). Коли внутрішня частина курчати добре зарум’яниться, змастіть спинку сметаною, переверніть її вниз, покладіть прес і смажте до готовності.

6

Готового курчати подавати з гострим соусом.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Чахохбілі з свинини