Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами та овочами

Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курка по-китайськи – кисло-солодка закуска з ананасами і ніжним м’ясом.

Інгредієнти

Томати або солодкий перець – 2 шт.
Цибуля – 1/2 шт.
Курячі стегна або грудка – 2 шт.
Рисовий або яблучний оцет – 1 ст. л.
Томатний гострий соус – 1 ст. л.
Ананасовий сироп – 1/2 склянки
Суміш перців – щіпка
Ананаси консервовані – 50 г
Соєвий соус – опціонально
Сіль – за смаком
Рослинне масло – опціонально
Борошно – 1/2 ст. л.
Крохмаль – 1 ст. л.

Як приготувати Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами та овочами