Курка в паназиатском стилі з гречаною кашею

Гостра курка з овочами обсмажена за методом стир фрай з гарніром з гречки.

Інгредієнти

Відварна гречана каша — 400 г
Куряча грудка — 250 г
Баклажан — 100 г
Морква — 100 г
Перець болгарський — 100 р.
Гострий перець — 1/2 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Часник — 2 зубчики
Корінь імбиру — 3 див.
Перець гострий — 1/2 шт
Соєвий соус — 30 мл
Соус хойсин — 1 ст. л.
Вода — 100 мл
Масло рослинне — 2 ст. л.
Кунжут — 1 ч. л.
Сичуанськой перець — 5 шт.

Як приготувати Курка в паназиатском стилі з гречаною кашею

Куряча грудка, обсмажені на сковороді з баклажаном і морквою, в паназиатском стилі чудово поєднується з російської гречаною кашею. При варінні кашу краще трохи не досолити. Курка і овочі будуть дуже гострими, і пріснувата каша добре з ними поєднується.

Покроковий рецепт

Курячу грудку нарізати поперек волокон шматками товщиною 1 див Обмазати соєвим соусом і залишити промаринуватися 5 хв.

Овочі підготувати до обжарке. Готуватися вони будуть на максимальному вогні, при постійному перемішуванні, тому ріжуться як можна тонше. Моркву, перець і баклажан нарізати вздовж, тонкою локшиною. Лук ріжеться півкільцями.

Імбир, чилі і часник дрібно нарізати.

Маринована грудка обсмажується на олії до готовності з 2 сторін по 2-3 хвилини з кожного боку і відкладається в сторону.

На сковороду при необхідності додається масло. Обсмажується часник і імбир, гострий перець 1-1,5 хв.

Висипається сичуанськой перець і прогрівається 30 сек.

Викладається цибулю і моркву, смажиться 1,5 хв.

Через 2 хв кладеться баклажан. Ще через 2 хв. болгарський перець. Дати йому просмажиться 1 хв.

Влити спочатку соєвий соус, проварити 1 хв.

Дивіться також:  Перлова каша, тушена з куркою

Покласти соус хойсин.

У сковороду повертається м’ясо і вливається 100 мл води.

Обсмаживши 3 хв. Страву викласти на тарілку до гречки, і посипається кунжутом.