Куряча гомілка в сметанно-гірчичному соусі

Час приготування: 1 ч. 20 хв.

Рецепт приготування не складний і виручить вас , в той момент коли продуктів не так багато, а потрібно приготувати щось особливе

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Гомілка куряча — 5 шт
Гірчиця — 1 ч. ложка
Сметана — 1 ст ложка
Картопля — 4-5 шт
Сіль — за смаком
Перець — за смаком
Спеції для курки — за смаком

Як приготувати Куряча гомілка в сметанно-гірчичному соусі

Пропоную рецепт, який можна зробити на швидку руку і без особливих складнощів. Дане блюдо можна приготувати як на святковий стіл, так і на вечерю для всієї родини. Курячі гомілки після запікання в сметанно-гірчичному соусі виходять ароматними і ніжними , а на смак пікантними.

Покроковий рецепт

1

Курячі гомілки і картоплю потрібно ретельно промити , висушити паперовим рушником. Картоплю ділимо на 4 частини .Складаємо в миску, натираємо сіллю, перцем і спеціями, перемішуємо щоб все добре просочилося.

2

Далі змішуємо сметану з гірчицею, виходить ось такий соус. Додаємо його в нашу миску з картоплею і гомілкою і все ретельно змащуємо.

3

Після того як змастили нашу картоплю і куринную гомілку, накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо в холодильник хвилин на 20.

4

Деко змащуємо олією, викладаємо на нього гомілку і картоплю. Після чого ставимо в духовку хвилин на 45 з температурою 200 градусів.

5

Ну ось і все, наша страва готова, прикрашаємо його за вашим бажанням і подаємо на стіл!

Дивіться також:  Курячі котлети під грибний сирної шубою