Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею

Час приготування: 1 година

Тушкована курка з яблуками і вареною картоплею виходить незвичайно ароматний і дуже смачна. Таку курку можна подати з будь-яким гарніром або до овочів. Готувати її швидко і легко.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
філе куряче — 4 шт.
ріпчаста цибуля — 2 головки
яблука — 2 шт.
сіль — за смаком
перець мелений — за смаком
приправи — за смаком
зелень — яку
варена картопля — 6-8 шт.
вода — за необхідності
олія для смаження — 2 столові ложки

Як приготувати Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею

Пропоную приготувати смачну вечерю з тушкованого курячого філе в яблуках з картоплею.

Покроковий рецепт

1

Цибулю дрібно порізати і трохи пасерувати на рослинній олії.

2

Куряче філе обсмажити на іншій сковороді на рослинному маслі до золотистого кольору, попередньо посоливши його, поперчив і приправивши прянощами. Перекласти куряче філе в сковороду до цибулі. Підлити трохи водички і тушкувати.

3

З яблука вирізати серцевину, порізати на середні шматочки. Додати в сковороду до курки.

4

Ще у мене залишалася молода картопля варена, я її порізала навпіл і так само додала до курки.

5

Тушкувати все до готовності м’яса птиці. При необхідності приправити курку гострим перцем і сіллю. Додати зелені. Можна підлити ще трохи окропу, якщо рідина випарувалася, закрити кришкою і тушкувати до повної готовності.

6

Подавати тушковане куряче філе в яблуках можна з будь-яким гарніром або до овочів.

Дивіться також:  Яблучно-ванільний мармелад для дитячого меню